La puțin peste un an de la lansarea de la Ploieşti a magazinului concept Noul Profi, rețeaua numără deja 100 de magazine de acest fel.

“În 2021, am început să revoluționăm felul în care arată magazinele și senzația pe care o transmit, introducând conceptul Noul Profi și cumpărăturile convenience”, a declarat directorul general Profi, Pawel Musial. “În 2022, vom continua să multiplicăm în masă acest model, totodată ducând revoluția și în interiorul Profi prin digitalizare și un mare număr de programe, inclusiv prin utilizarea inteligenței artificiale în beneficiul clienților noștri.”

Noul Profi este apreciat de clienți, încă de la inaugurare observându-se vânzări constant mai mari decât cele de dinainte de remodelare. Ca urmare, s-a continuat cu investiții masive în creșterea companiei. Expansiunea se va face și de acum înainte într-un ritm susținut, dar numărul de magazine noi se va mai tempera, crescând în schimb numărul de magazine existente care vor fi remodelate. Zone Fiigo își vor găsi locul în toate magazinele noi sau remodelate astfel încât în drumul lor spre sau dinspre lucru, sau dacă au uitat să cumpere ceva, oamenii să aibă unde să-și completeze cumpărăturile. De remarcat că remodelarea necesită un volum de investiții comparabil cu cel necesar pentru deschiderea unui magazin nou.

Anul viitor, dincolo de noua sa înfățișare offline, Profi va veni și cu o nouă ofertă pentru clienți. Rețeaua va avea o nouă înfățișare digitală, cu un website refăcut și cu un program de loializare digitalizat.

Mai mult, clienții se vor bucura de acces mai lejer la produse, pentru că livrarea la domiciliu și forme de e-commerce urmează să își facă în curând apariția.

Cu circa 25.000 de angajați în peste 700 de localități, lucrând în mai bine de 1.500 de magazine dintre care 600 sunt administrate de antreprenori parteneri, Profi este cel mai mare angajator din retailul românesc și rețeaua românească cu cea mai mare acoperire geografică de la noi din țară.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare