Noul Tourneo Custom de la Ford Pro ridică ștacheta în segmentul vehiculelor polivalente, combinând o nouă platformă proiectată pentru versatilitate și confort maxim cu sisteme de propulsie capabile și rafinate, inclusiv o nouă versiune Plug-in Hybrid (PHEV). Tracțiunea integrală este și ea, de acum, disponiblă.

Tourneo Custom este conceput pentru a îmbunătăți experiența vehiculelor multi-activitate atât pentru clienții de uz personal, cât și pentru cei de flote, oferind spațiu generos la interior pentru până la nouă ocupanți. Noul model introduce o suită completă de caracteristici premium, inclusiv scaune spate ultra-ajustabile, montate pe șine, uși laterale acționate electric, sistem audio B&O, plafon panoramic din sticlă și un volan inovator care se pliază pentru a crea o masă sau o suprafață de lucru.

Nivelul de confort a fost suplimentar îmbunătățit de dinamica mai bună, obţinută prin designul de ultimă generație. Arhitectura optimizată a platformei, cu suspensie spate independentă, oferă un nou nivel de confort și stabilitate la rulare, susținut de noua opțiune de transmisie automată cu opt trepte. “Fie că este vorba despre o călătorie de activități cu familia în weekend sau de un transport al directorilor la aeroport, conectivitatea avansată oferită de Tourneo Custom, designul de ultimă oră și noile caracteristici premium îl fac o alegere convingătoare”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

Fiecare nou Tourneo Custom este, de asemenea, complet integrat cu platforma de software Ford Pro și servicii conectate, inclusiv instrumente de gestionare de la Ford Pro Software, aplicația FordPass Pro și sistemul FORDLiive.

Noul model poate fi echipat cu cea mai recentă generație de motoare diesel Ford EcoBlue cu puteri de 136 CP, 150 CP și 170 CP, cu noua versiune PHEV, sau E-Tourneo Custom, cu un sistem de propulsie electric, care are un pachet de baterii cu o capacitate utilizabilă de 64 kWh și motor de 160 kW pentru o autonomie de până la 325 km. Modelele cu motor diesel sunt deja în producție, iar clienții pot comanda acum noul Tourneo Custom PHEV pentru livrare din primăvara lui 2024, E-Tourneo Custom urmând să fie livrat în vara lui 2024.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut