Sâmbătă noapte, în jurul orei 01:00, 12 camioane au ars într-un incendiu la sediul companiei italiene de transport BaCo Trans din Arcella (municipiul Montefredane, în provincia Avellino, aparținând regiunii Campania).

Conform informațiilor furnizate de Carabiniere, amploarea incendiului a necesitat intervenția mai multor pompieri. Primele investigații privind dovezile colectate la locul accidentului sugerează că incendiul a fost provocat intenționat, deoarece a fost găsită o sticlă de benzină care a fost folosită pentru pulverizare pe camioane.

Totul indică un act de răzbunare împotriva proprietarilor companiei de transport. Alături de cele 12 camioane au ars și câteva semiremorci care, fiind încărcate, au mărit considerabil amploarea și întinderea flăcărilor.

Presa italiană subliniază că fumul putea fi văzut de la câțiva kilometri distanță și, din fericire, focul nu s-a extins la alte companii. Unele semiremorci ar fi încărcate cu produse foarte toxice, așa că primarul La Montefredane a dispus închiderea școlilor și a parcurilor publice și a interzis colectarea și consumul de produse agricole până când știe ce tip de produse au fost și ce pericol prezintă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare