BursaTransport, cunoscută în afara ţării ca 123cargo, împreună cu Teleroute şi Wtransnet, vor pune la dispoziţia utilizatorilor, prin reciprocitate, toate mărfurile disponibile. Acest lucru este posibil graţie apartenenţei celor trei burse aceluiaşi grup Alpega.

Plecând de la cele circa 30.000 de mărfuri publicate zilnic, prin importul online şi în timp real al mărfurilor Alpega, utilizatorii BurseiTransport vor avea la dispoziţie, zilnic, circa 60.000 de mărfuri.

Accesul la mărfurile celorlalte două burse este un serviciu neinclus în abonament. Cu toate acestea, contractarea serviciului echivalează cu abonarea la încă două burse, ceea ce conduce la o economie substanţială de costuri pentru companiile utilizatoare.

Din perspectiva păstrării siguranţei tranzacţiilor de transport încheiate prin mijloace electronice, accesul la serviciu este supus unor condiţii de eligibilitate.

Alpega este prima entitate care, la nivel european, reuneşte trei burse într-una singură, din perspectiva găzduirii cererii curente de transport.

Mai multe amănunte puteţi afla AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut