Săptămâna trecută a fost marcată de noi interdicții de circulație în transport, în Polonia, legate de sărbătoarea Corpus Christi. În perioada restricțiilor de circulație pentru vehicule cu MTMA de peste 12 t, inspectorii ITD din regiunea Podlasia au identificat mai muţi transportatori străini care nu au tras vehiculele pe dreapta, deşi natura mărfurilor transportate – vin, bere, produse metalice, o linie de deshidratare a deșeurilor, piese auto, autoturisme, scânduri de lemn, porți de oțel, precum și minereuri de mangan și titan – nu justifica încălcarea. Pe lângă amenzi, aceştia au avut vehiculele imobilizate de miercuri, 7 iunie, până joi, 8 iunie, ora 22:00.

Patrula WITD Białystok a identificat în cele două zile cu restricţii, potrivit 40ton.net, 13 camioane care au încălcat interdicția de circulație. Controalele s-au soldat cu amenzi pentru 13 șoferi, precum și cu 25 de proceduri administrative pentru transportatori și manageri de transport, cu un cuantum total de 38.000 PLN (aproape 8.500 de euro). Pentru acest tip de încălcare, șoferii plătesc de obicei 500 PLN (111 euro), companiile 2.000 PLN (444 euro) și persoanele care gestionează transportul 1.000 PLN (222 euro). În plus, fiecare vehicul care încalcă interdicția este blocat până la sfârșitul restricțiilor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut