462 de kilograme de substanţe interzise lichide au fost confiscate la punctul de frontieră turcesc Ağrı Gürbulak dintr-un TIR cu plăcuță de înmatriculare iraniană care avea ca destinaţie finală Elveția. Vameşii au descoperit drogurile cu ajutorul câinilor antrenaţi pentru detectarea narcoticelor.

Declarația făcută de ministrul turc al comerțului, Mehmet Muș, pe rețelele de socializare, spunea: „S-a încercat trecerea prin Turcia a 462 litri de droguri lichide, dar captura a fost confiscată de către echipele de executare vamală afiliate Ministerul Comerțului. Aceasta este cea mai mare cantitate capturată sub formă lichidă de echipele noastre în Turcia.”

Scanarea cu raze X a camionului s-a făcut după ce vameşii au suspectat rezervorul de lichid de răcire, iar câinii detectori de narcotice au ajuns la droguri.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut