Ca o prelungire a muncii de a vă ţine la curent cu ştiri actuale din domeniul transportului şi logisticii, acum avem bucuria de a vă anunţa apariţia pe piaţă a primului număr al revistei Logistic Post, care se adresează specialiștilor din logistică, transport, curierat, e-commerce, producţie, distribuție etc. În cuprins puteți afla planurile unora dintre cele mai mari companii de logistică și curierat din România, dar și analize detaliate despre piața de logistică și transport atât din țara noastră, cât și de pe plan international. De asemenea, puteți găsi o amplă analiză referitoare la strategiile celor mai mari companii internaţionale din domeniul logisticii, ale căror efecte, inevitabil, se vor resimți și pe piața din România.

Interviurile Logistic Post vă stau la dispoziţie atât fizic, pe print, cât şi într-un format virtual, care poate fi răsfoit AICI.

Vă prezentăm câteva titluri ale acestei ediţii:

  • 2022, un an marcat de bătălia pentru supremaţie dintre uriaşii industriei de transport şi logistică
  • Piaţa logisticii şi transportului înaintează cu frâna trasă în 2023
  • Volumele de transport scad cu peste 10%  
  • Criza aduce şi oportunităţi!
  • Piaţa logisticii şi transportului înaintează cu frâna trasă în 2023.

Cei care doresc să-şi promoveze serviciile prin intermediul revistei, dar şi cei care doresc să achiziţioneze revista pe print, ne pot scrie la redacţie la office@logisticpost.ro.

Vă dorim lectură plăcută şi vă aşteptăm cu conținut valoros și în următorul număr!

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut