Accenture va achiziționa Einr, o companie norvegiană de consultanță specializată în soluții de logistică de mare volum care utilizează tehnologii SAP pentru a optimiza fluxul de produse de la producători la consumatori.

Achiziția va îmbunătăți și mai mult capacitățile SAP ale Accenture, ajutând la accelerarea „reinventării” lanțului de aprovizionare pentru companiile din industria de retail și electronice de larg consum. „În vremuri de întrerupere, organizațiile trebuie să-și reinventeze lanțurile de aprovizionare pentru a satisface așteptările clienților care se schimbă rapid, să crească și să devină mai profitabile. Odată cu achiziționarea Einr, ne vom consolida lanțul de aprovizionare SAP și capacitățile logistice, care ne ajută clienții să treacă la lanțuri de aprovizionare mai receptive, mai rezistente și mai durabile”, spune Emma McGuigan, Senior Managing Director și Enterprise & Industry Technologies la Accenture. Per Steinsland, Managing Director al Einr AS, a adăugat: „În ultimii opt ani, am furnizat soluții de logistică de mare volum, retail și management al lanțului de aprovizionare care au ajutat clienții să se transforme și să se dezvolte. Împreună cu Accenture, vom putea oferi aceste capabilități specializate la scară, creând în același timp noi oportunități interesante de dezvoltare pentru oamenii noștri.”

Când achiziția va fi finalizată, cei 42 de angajați ai Einr se vor alătura grupului de afaceri Accenture SAP din țările nordice. Cu competențe specifice în managementul retailului și al lanțului de aprovizionare, managementul transportului, al depozitelor și planificarea sortimentelor, angajații Einr vor consolida ofertele SAP ale Accenture pe piață.

Suma tranzacţiei încă nu a fost dezvăluită. Finalizarea achiziției este supusă condițiilor obișnuite de aprobare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut