Achiziția afacerii internaționale de transport rutier de mărfuri a grupului turc Ekol Logistics e mai aproape ca niciodată de realizare. Săptămâna trecută, compania de transport maritim şi logistică DFDS a primit undă verde de la Autoritatea Turcă pentru Concurență (TCA).

Depunerea solicitării privind o posibilă achiziție a activităților de transport rutier internațional ale Ekol Logistics a fost făcută de către DFDS în octombrie 2022, după cum am relatat AICI.

TCA a aprobat acum această posibilă tranzacție, relatează SCM News. Ca parte a procesului de aplicare, DFDS și-a asumat angajamente cu privire la continuarea accesului tuturor operatorilor de logistică la rutele de feriboturi ale DFDS către/dinspre Turcia.

DFDS și Ekol Logistics vor continua acum dialogul strategic, inclusiv un proces de due diligence, în vederea finalizării termenilor tranzacției, sub rezerva aprobării consiliului de administrație, scrie DFDS.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut