Grupul Scandia Food a achiziționat Agra’s, unul dintre cei mai mari procesatori de carne din județul Alba, pentru 10 milioane de euro, arată EuroMeat. 

Situată în județul Alba, unitatea de procesare Agra’s are o capacitate de 200 de tone pe lună şi o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro anul trecut. “În România, Scandia Food are o cotă de piață semnificativă pentru conservele de carne și este un furnizor de bază pentru producția de mărci proprii. Această achiziție ne permite să urmărim strategia de dezvoltare prin achiziționarea de jucători din sectorul alimentar pentru a atrage noi volume și a beneficia de sinergiile care derivă din acestea, împreună cu creșterea canalului de export, care a devenit unul dintre pilonii strategiei adoptate la nivel de grup, precum și intrarea în noi categorii.”

Această nouă achiziţie vine la numai o săptămână după ce Scandia Food a anunţat că intră pe piaţa produselor congelate prin achiziţionarea unei fabrici de ultimă generaţie în domeniul producţiei de mâncăruri congelate pe bază de carne, Ron’s Land Green.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut