Dacă deţineţi un stivuitor, probabil că ştiţi deja cât de importantă este întreţinerea acestuia, pentru a avea o performanţă ridicată şi pentru a prelungi durata sa de viaţă. Stivuitoarele sunt echipamente robuste, proiectate pentru a lucra în cele mai grele condiţii. Însă mentenanţa acestora trebuie să fie prioritară pentru a preveni apariţia posibilelor defecţiuni ce pot afecta productivitatea.

Tehnicieni instruiţi constant

Ţinând cont de cerinţele pieţei si de evoluţia tehnologică, Vectra Eurolift Service a investit de-a lungul timpului în dezvoltarea reţelei de tehnicieni pentru stivuitoare şi în instruirea acestora prin traininguri periodice. Astfel, compania are în prezent 22 de tehnicieni mobili dotaţi cu autospeciale echipate corespunzător, 12 tehnicieni în atelierul de reparaţii din Bucureşti, 3 platforme auto pentru transportul echipamentelor de ridicat în regie proprie. Vectra oferă promptitudine şi eficienţă în soluţionarea cererilor de intervenţii ce vin de la clienţii săi din toată ţara. Pe lângă tehnicienii localizaţi în Bucuresti, firma deţine puncte de service în Buzău, Sibiu, Cluj-Napoca, Roman, Timişoara, Craiova. Astfel, cu ajutorul reţelei naţionale de mecanici pentru stivuitoare, Vectra Eurolift Service poate asigura un timp de intervenţie foarte bun.

Ce soluţii de service vă oferă Vectra Eurolift Service?

Ca în orice activitate ce aparţine domeniului tehnic, partea de service este esenţială pentru a asigura buna funcţionare a echipamentelor. Din acest punct de vedere, Vectra ia toate măsurile pentru a oferi piese de schimb de calitate ridicată, fiabilitate şi remedierea defecţiunilor într-un timp optim. Pe lângă intervenţiile la cerere, compania asigură mentenanţă periodică (lunară, trimestrială, semestrială) în baza unui abonament ce constă într-o vizită stabilită la un cost fix a unui tehnician Vectra pentru verificarea completă a utilajului(elor).

Echipele de service de la Vectra asigură expertiza tehnică pentru o gamă variată de utilaje, indiferent de marcă: motostivuitoare Diesel si GPL, electrostivuitoare, transpalete electrice şi manuale, VNA-uri, reach truck-uri, etc. Clienţii noştri provin din industrii precum Automotive, Logistică, Retail, industria hârtiei, 3PL.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse și servicii oferite de Vectra Eurolift Service, puteți vizita pagina web a companiei: www.vectra.ro.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare