ALD Automotive anunță finalizarea achiziției a 100% din LeasePlan, unul dintre liderii globali specializați în managementul flotei și în soluții de mobilitate, de la consorțiul condus de TDR Capital.

Această achiziție reprezintă o schimbare majoră, ce situează noul grup în poziția de lider global în mobilitate sustenabilă, cu o flotă totală de 3,3 milioane de vehicule – exclusiv entitățile deținute în vederea vânzării – administrate la nivel mondial. Cu forțe unite, ALD Automotive și LeasePlan au în plan să conducă procesul de tranziție către o economie cu emisii scăzute de carbon și să modeleze transformarea digitală a industriei. Noua entitate se va baza pe avantajul de mărime și pe competențele complementare.

În România, ALD Automotive și LeasePlan vor începe procesul de integrare pentru a deveni o singură companie, sub rezerva aprobării autorităților de reglementare.

Pentru a conduce în România dezvoltarea strategică a entității combinate, Tim Albertsen, Chief Executive Officer al ALD Automotive | LeasePlan, l-a numit pe Shane Dowling, anterior General Manager al ALD Automotive în România, Country Managing Director. Bogdan Apahidean, Managing Director al LeasePlan, a decis să dea curs altor oportunități profesionale în afara companiei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut