ALD Automotive I LeasePlan anunță noul brand global de mobilitate, Ayvens, care reunește cele două companii sub o singură identitate. Noul brand marchează încă o etapă majoră în dezvoltarea companiei, care vine în completarea planului strategic pe 3 ani, lansat în septembrie 2023. Promisiunea noului brand, „make life flow better”, are ca scop livrarea de servicii de mobilitate mai simple, mai inteligente și sustenabile.

Procesul de integrare a unor capacități și expertize complementare a oferit companiei oportunitatea de a reimagina mobilitatea, pentru a răspunde mai bine provocărilor viitoare. Noul brand se aliniază acestui obiectiv comun, consolidând poziția companiei pe piață, prin evidențierea elementelor care o diferenţiază și a valorii adăugate pe care o aduce clienților din toate segmentele de activitate. Noul grup Ayvens deține toate elementele pentru a deveni lider în mobilitatea sustenabilă. Prin intermediul celei mai mari flote multi-brand de vehicule electrice dintr-un total de 3,4 milioane de autovehicule administrate la nivel global, compania își propune să conducă procesul de tranziție către o economie cu emisii scăzute de carbon și să modeleze transformarea digitală a industriei.

Noul brand construiește o identitate puternică pentru cei doi jucători printr-un nou nume și un simbol grafic nou, o nouă identitate grafică şi un nou slogan.

Noul brand va fi lansat în 2024 în cele 44 de țări unde grupul ALD Automotive | LeasePlan este prezent, având cea mai largă acoperire geografică directă. Va fi utilizat pentru toate segmentele de clienți (corporate, IMM, PFA și persoane fizice), pe toate canalele și, în particular, în tot ecosistemul digital în creștere al companiei.

În România, noul brand va fi lansat la nivel operațional în T3 2024.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut