Aldi își integrează rețeaua globală de parteneri logistici și furnizori. Unitatea Aldi International Buying Asia implementează Turnul de control inteligent One Network Enterprises (ONE) bazat pe Inteligență Artificială (AI). Retailerul, potrivit Chainstoreage.com, intenționează să centralizeze volumul de transport maritim global, permițând dezvoltarea unei strategii de achiziții pentru transportul de marfă oceanică.

Aldi încearcă să sporească transparența costurilor de transport la nivel mondial și să își îmbunătățească controlul asupra circulației mărfurilor de-a lungul lanțului de aprovizionare. Retailerul a selectat soluția ONE Intelligent Control Tower pe baza gamei sale de funcționalități, a arhitecturii combinate de planificare și execuție și a asistentului AI încorporat.

De asemenea, Aldi lansează platforma lanțului de aprovizionare pentru companii NEO SaaS, cu scopul de a integra rețeaua sa globală de parteneri logistici și furnizori în jurul unui singur model de date. Acest lucru va permite colaborarea în timp real între partenerii comerciali, fluxurile de lucru și aplicațiile companiei. „Am selectat ONE Control Tower pe baza capacităților sale de a gestiona transportul end-to-end. Suntem încrezători că soluția poate face față complexității lanțului nostru de aprovizionare, începând cu vizibilitatea generală și colaborarea”, a declarat Fritz Walleczek, director general al Aldi International Buying Asia. „Acest lucru va îmbunătăți considerabil eficiența colaborării cu furnizorii noștri și receptivitatea la clienții noștri.”

Aldi operează peste 7.200 de magazine în întreaga lume. Cu sediul în Hong Kong, Aldi International Buying Asia servește drept hub global al companiei pentru a procura produse din Asia și pentru a gestiona toate operațiunile globale de logistică de transport maritim.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut