Aldi urmează să deschidă cinci magazine noi în Marea Britanie în săptămânile următoare. Retailerul, care are în prezent peste 990 de magazine în Marea Britanie, va deschide noi locații în iunie în Southampton și Whittlesey. Alte magazine, în Norwich, Castle Donington și Porthcawl, se vor deschide la începutul lunii iulie.

Noile magazine fac parte din angajamentul Aldi de a investi peste 400 de milioane de lire sterline în dezvoltarea magazinelor în acest an.

Fiecare deschidere de magazin va crea în medie aproximativ 40 de noi locuri de muncă, sporind oportunitățile de angajare în zonele locale.

Asistentii de magazin pot câștiga până la 11 lire/h la nivel național și 12,45 lire/h în interiorul M25, cu pauze plătite incluse – crescând la 11,40 lire și, respectiv, 12,85 lire din iulie, precizează retailerul.

George Brown, director imobiliar la Aldi UK, a declarat: „Cererea pentru Aldi nu a fost niciodată mai mare; mai mult de două treimi din gospodăriile britanice fac deja cumpărături de la noi. Cu toate acestea, există încă prea mulți oameni pentru care cumpărăturile de la Aldi nu sunt o opțiune convenabilă și ne angajăm să schimbăm asta, oferindu-le acces la produsele noastre la prețuri imbatabile. Pentru a satisface această cerere, investim în noi magazine și nu ne vom opri până când nu vom face mâncarea de calitate accesibilă pentru toată lumea.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut