La finele întâlnirii dintre vicepreședintele turc, Fuat Oktay, președintele Alibaba Group Holding, Michael Evans, și președintele Grupului Trendyol, Çağlayan Çetin, s-a anunțat că Alibaba Group are planuri extinse de investiții în Turcia.

După întâlnire, vicepreşedintele Fuat Oktay a oferit informații despre întâlnire: „Considerăm că fiecare companie care operează în Turcia, care se supune legilor Republicii Turcia, îşi plătește taxele, creează locuri de muncă și contribuie la economie, este ca orice companie turcească. În acest context, suntem bucuroși să aflăm despre planurile cuprinzătoare de investiții ale Alibaba Group în Turcia, una dintre companiile de top din lume.”

La recepție, CEO-ul Alibaba, Michael Evans, l-a informat pe vicepreședintele Oktay despre investițiile pe care intenționează să le facă în Turcia. Printre altele, Alibaba intenționează să investească în cloud computing în Ankara și în logistică în Istanbul; de asemenea, compania îşi va gestiona operațiunile europene din Turcia.

După cum relatează Lojiport, Michael Evans a declarat că intenționează să investească în sectorul producției, precum și în domeniul logisticii, informaticii și managementului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare