AliExpress, platforma de comerț electronic a Alibaba pentru vânzarea către piețele din afara Chinei, a adăugat un serviciu de supermarket la aplicația sa din Spania. Aceasta este prima piață din lume unde face acest lucru, în colaborare cu Lola Market. AliExpress intră astfel în a treia generație de comerț electronic (Q-commerce) cu livrări ultrarapide la cerere de articole de supermarket.

AliExpress intră în această afacere pentru ca clienții săi să poată cumpăra mii de produse de la unsprezece lanțuri de supermarketuri și treisprezece piețe alimentare din Spania.

Serviciul va fi disponibil în orașele A Coruña, Alicante, Bilbao, Barcelona, Madrid, Malaga, Murcia, Pamplona, Sevilla, Valencia și Zaragoza, iar în curând va fi extins la Palma de Mallorca, Tenerife și Las Palmas. „Spania este o piață cheie pentru AliExpress. Se evidențiază de restul piețelor pentru că a putut introduce constant inovații unice pentru a îmbunătăți experiența globală de cumpărături a clienților noștri”, a declarat CEO-ul AliExpress în Spania, Franța și Italia, William Wang.

După efectuarea plății în aplicația AliExpress, livrările se vor face în termen de minim o oră. Clienții pot face comenzi pe baza codului poștal și pot include produse din diferite supermarketuri sau magazine disponibile în împrejurimi, astfel încât personal shopperii Lola Market să facă achizițiile în centrele selectate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare