Compania chineză AliExpress va lansa un canal logistic în Kazahstan pentru acces direct la piață, scrie Agenţia TASS. Astfel, clienții rețelei vor avea posibilitatea de a-și prelua coletul de la cea mai apropiată sucursală Kazpost din toată țara.

AliExpress și compania de stat kazahă Kazpost au semnat un acord de cooperare, în cadrul căruia va fi lansat în primul trimestru al anului 2024 un canal logistic din China către Kazahstan pentru acces direct la bunuri de pe piață. „Kazpost JSC anunță semnarea unui acord de cooperare cu AliExpress CIS. Planurile pentru viitorul apropiat includ lansarea unui canal logistic din China (Shanghai) în Kazahstan pentru accesul direct al clienților la produsele de pe piață și reducerea timpilor de livrare a comenzilor”, a spus serviciul de presă într-un comunicat. De asemenea, părțile intenționează să dezvolte comerțul transfrontalier.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut