Allview, brandul local din industria electronicelor, a lansat modelul CityZEN, o mașină electrică dedicată în primul rând traficului urban și deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la 16 ani.

Lansarea marchează extinderea activității cu o nouă linie de business, Allview Auto, ce are ca obiectiv principal oferirea de soluții de mobilitate sustenabilă și accesibilă. „Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat și adaptat continuu la tendințele globale, pentru a rămâne alături de clienți și pentru a le oferi soluții accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat în permanentă schimbare și dezvoltare, este esențial nu doar să identifici domeniile și industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfășurare, ci și să identifici plusul de valoare pe care îl poți adăuga. Datorită istoriei companiei și a sinergiilor dintre activități, mărci specializate și competențe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piața de e-mobility”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

CityZEN este alegerea ideală pentru șoferii începători, elevii de 16 ani+, cupluri sau ca al doilea vehicul al unei familii. „Până la momentul lansării oficiale, modelul electric a fost prezentat în diferite contexte, oferindu-ne posibilitatea de a colecta feed-back-ul real al clienților. Reacțiile au fost pozitive, ceea ce ne întărește convingerea că acest model va ocupa un loc important în piață”, a adăugat Marketing Managerul Allview.

CityZEN oferă dotări de segment superior, rămânând totuși accesibil. Modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologii care asigură un nivel înalt de confort și siguranță:

sistem de camere din piață, cu vedere panoramică 360°, centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25″ fiecare, comenzi pe volan, airbag șofer și caroserie cu întărituri din oțel, sistem detectare presiune pneuri, selector de viteze cu treaptă Sport, portbagaj voluminos de 816 l,

închidere centralizată, oglinzi retrovizoare electrice, închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă.

Conform Goldman Sachs „Journal of Modern Power Systems and Clean Energy”, distanțele zilnice parcurse în majoritatea țărilor variază în medie între 40 și 60 km. Astfel, cu un consum de 8 kW/100 km și o autonomie de până la 170 km WLTP în ciclu urban, CityZEN acoperă cu ușurință aceste distanțe, indiferent de traseul clientului.

Modelele CityZEN beneficiază de 5 ani garanție, în limita a 80.000 km pentru baterie și 24 luni, în limita a 50.000 km, garanție comercială.

Pentru a răspunde așteptărilor clienților, modelul va avea un preț de vânzare de 7.990 EUR (TVA inclus), preț valabil cu programul Rabla Plus, în condițiile menținerii valorii voucherului oferit în 2023.

Compania intenționează să lanseze cel puțin încă două modele electrice în 2024, inclusiv un mini SUV, pentru a acomoda mai multe tipuri de nevoi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut