Duminica trecută, perioada de odihnă a trei șoferi de camion ucraineni din parcarea austriacă Angath s-a încheiat cu o altercație violentă, după cum arată portalul meinbezirk.at.

În seara zilei de 12 decembrie, în parcarea austriacă de camioane Angath, situată la câțiva kilometri de granița germano-austriacă din Kufstein pe autostrada A12, trei şoferi ucraineni se „relaxau” cu alcool. În jurul orei 21:30, între bărbați a izbucnit o ceartă care s-a încheiat cu o înjunghiere.

În parcare au sosit o ambulanță și polițiști; oamenii legii au găsit trei bărbați beți, din care doi erau răniţi grav. Un şofer în vârstă de 36 de ani se afla în cabina camionului său cu o rană care sângera grav la ceafă și o rană adâncă la genunchiul drept. Un altul de 43 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru o tăietură adâncă la încheietura mâinii drepte. Cel de-al treilea, de 37 de ani, avea doar o mică rană la degetul mare de la mâna dreaptă.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de poliția austriacă, autorul înjunghierii este bărbatul de 37 de ani. Cel mai probabil, acesta a încercat să scape de cuţit, aruncându-l sub unul dintre camioane.

În consecinţă, doi şoferi răniți au fost transportați cu ambulanța la un spital din Kufstein. Atacatorul a fost arestat și dus la secția de poliție. În prezent, oamenii legii investighează acest caz.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut