Amazon creează peste 4.000 de locuri de muncă permanente în Marea Britanie în acest an. Potrivit companiei, această etapă de recrutare va aduce forța de muncă permanentă în Marea Britanie la 75.000 de oameni, după ce a creat 40.000 de noi locuri de muncă numai în ultimii trei ani. Amazon a declarat că a investit 1 miliard de lire sterline în Marea Britanie și urmează să fie unul dintre cei mai mari zece angajatori din sectorul privat din țară.

Noile job-uri sunt răspândite în Marea Britanie și includ anunţuri pentru noile centre de execuție care urmează să se deschidă în Wakefield și Knowsley.

Locurile de muncă vor fi împărțite între lucrători în depozit, funcţionari în birouri în Londra și Manchester și cei pentru rolurile tehnologice din Edinburgh și Cambridge. „Continuăm să investim în talente în toată Marea Britanie, căutând de la ucenici în Swansea, la specialişti în date din Edinburgh”, a declarat John Boumphrey, managerul Amazon UK, citat de The Guardian.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare