Amazon a introdus în Italia serviciul Amazon Shipping, un serviciu de livrare de colete pentru orice site de comerț electronic. Astfel, după ce a oferit un serviciu complet de logistică și livrare comercianților care folosesc platforma sa de e-commerce, compania s-a decis să propună servicii greu de egalat de ceilalți operatori de curierat de pe piață.

Amazon Shipping promite pentru orice site de comerț electronic ridicare șapte zile pe săptămână a comenzilor, cu livrare a doua zi. Printre avantajele declarate de companie se numără soluția all-inclusive, care nu include suprataxe la livrările de weekend, cotația online și nicio constrângere de durată. Deocamdată, Amazon Shipping deservește doar livrări interne.

Amazon este licențiat ca operator poștal din 2018 și realizează acest serviciu în colaborare cu ShippyPro, Qapla și Gsped.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare