Pe 25 iulie, compania Amazon a decis că prețul pentru opțiunea care oferă livrare gratuită extinsă, promoții suplimentare și acces la site-ul cu filme și seriale va crește și pe unele piețe europene. Prețul în America pentru acest abonament a fost majorat încă din februarie.

Prețul Prime în Germania (a doua piață a grupului) a crescut cu 30%, până la 89,9 euro pe an. Britanicii vor plăti cu 20% mai mult, prețul Prime va fi de 95 de lire pe an. Clienții din Spania, Italia și Franța se vor confrunta cu creșteri foarte mari – potrivit Reuters, prețul pentru Prime pe aceste piețe va crește între 39 și 43%.

Modificările de preț vor intra în vigoare pe 15 septembrie pentru clienții noi, iar pentru cei vechi pentru prima plată pentru anul următor după 15 septembrie. Amazon justifică scumpirea cu „creșterea inflației și a costurilor operaționale”. De asemenea, compania asigură clienţii că „va munci din greu pentru a se asigura că Prime oferă beneficii excepționale pentru membri”.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare