Pe 11 august 2021, Amazon a început operațiunile la cel mai mare hub de transport aerian pentru livrări de comerț electronic, cel construit pe aeroportul Cincinnati, la un cost de un miliard și jumătate de dolari. Acesta servește drept hub pentru Statele Unite și, când va fi pe deplin operațional, va angaja peste două mii de angajați cu normă întreagă.

Centrul constă dintr-o zonă construită de 74.322 de metri pătrați dintr-un total de aproape 2,5 kilometri pătrați, care găzduiește șapte clădiri diferite, un șopron pentru aeronave și o parcare cu mai multe etaje. Stația de sortare folosește numeroși roboți și kilometri de benzi interconectate, în timp ce un sistem fotovoltaic va fi construit pe acoperiș anul viitor pentru producția proprie de energie electrică.

În ultimii ani, Amazon Air a stabilit filiale în patruzeci de locații din Statele Unite și un hub european în Leipzig-Halle.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare