Amazon va deschide în acest an, la Istanbul, primul său centru logistic din Turcia, care va sprijini satisfacerea cererii în creștere din partea clienților.

Richard Marriott, Country Manager Turcia, a vorbit cu Bloomberg despre importanța pieței turcești pentru Amazon. „Ca Amazon.com.tr, am început operațiunile în Turcia în urmă cu aproximativ 4 ani și suntem foarte mulțumiți de impulsul nostru de creștere și de interesul clienților în această perioadă. Acest succes ne oferă încredere să investim și mai mult; de aceea, vom deschide primul nostru centru logistic în Istanbul. Deși acesta este un pas mare pentru noi, credem în continuare că în Turcia încă există multe alte oportunități de a ne îmbunătăți serviciile.

Ca și în celelalte țări, avem o strategie pe termen lung pentru Turcia. Planurile noastre se concentrează pe a servi mai bine clienții, pe creșterea gamei de produse și pe oferirea de opțiuni de livrare rapide și fiabile. În următorii ani, vom implementa, de asemenea, proiecte care vor îmbunătăți în continuare experiența clienților și vor ajuta partenerii de vânzări să-și dezvolte afacerile în Turcia.”

Exprimând că există un mare interes din partea jucătorilor din Turcia către Prime Gaming, Richard Marriott a spus: „Ne păstrăm mereu selecția proaspătă cu conținut nou pe care îl adăugăm în fiecare lună, asigurându-ne că toată lumea are acces la produsele dorite. De asemenea, există un interes incredibil pentru Prime Gaming, în special din partea iubitorilor de jocuri din Turcia. De fapt, Turcia a devenit una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere pe Amazon la nivel mondial în ceea ce privește calitatea de membru Prime Gaming. League of Legends, GTA și FIFA sunt cele mai populare jocuri printre membrii Prime Gaming din Turcia.”

Prime, care se formează pe baza unei livrări nelimitate, rapide, gratuite și flexibile, are peste 200 de milioane de membri în toată lumea.

Cel mai mare eveniment de cumpărături al anului, organizat de Amazon în fiecare an în întreaga lume, va avea loc în Turcia anul acesta sub denumirea de Prime Shopping Festival în perioada 18 – 25 iulie.

În ceea ce privește politica de prețuri a Amazon, Marriott a spus: „Lucrăm constant pentru a ne asigura că toți clienții din Turcia au produse de calitate pe care le pot alege dintr-o gamă largă de produse la prețuri accesibile. Considerăm întotdeauna creșterea prețului produselor sau serviciilor noastre ca o ultimă opțiune.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare