Ford Otosan Craiova a primit pe 21 iunie 2023 vizita ambasadorului SUA în România, Kathleen Kavalec. În întâmpinare, la fabrica de la Craiova au fost Guven Ozyurt – Director General al Ford Otosan, Josephine Payne – Director General Adjunct Ford Otosan și Mujdat Tiryaki – Președintele Ford Otosan România și Directorul fabricii din Craiova.

În contextul vizitei, Ford Otosan s-a alăturat și a semnat Declarația de Susținere a Emancipării Economice a Femeilor (#EmpowerHer), recunoscând contribuția femeilor din întreaga lume și importanța unui mediu egal și echitabil pentru ca femeile să prospere ca lideri, antreprenori și inovatori. „Am fost onorată să vizitez fabrica Ford Otosan Craiova și să văd creșterea și inovația din ultimii ani. Am fost impresionată de progresele făcute de Ford Otosan în ceea ce privește angajarea și responsabilizarea femeilor angajate și felicit compania pentru că a semnat Declarația #EmpowerHer sponsorizată de Serviciul Comercial Extern al SUA, Ambasada SUA în România și Camera de Comerț Americană din România. Felicit Ford Otosan pentru creșterea sa impresionantă, ceea ce duce la crearea de noi locuri de muncă bine plătite în Craiova, oferind în același timp un produs excelent atât românilor, cât și unei piețe europene mai largi”, a declarat Kathleen Kavalec.

Guven Ozyurt, Directorul General al Ford Otosan, a adăugat: „Suntem onorați să o primim pe doamna Ambasador în fabrica noastră de ultimă generație Ford Otosan din Craiova. Aceasta este prima vizită a Excelenței Sale aici și am profitat de această ocazie pentru a o pune la curent pe doamna Ambasador cu activitățile noastre din România și pentru a discuta despre planurile viitoare. În ultimul an, în cadrul fabricii din Craiova au fost efectuate modernizări semnificative pentru a sprijini lansarea în producție a modelului Courier, răspunzând în același timp cererii clienților noștri pentru modelul Puma, care continuă să fie cel mai bine vândut autoturism Ford în Europa.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut