Toți cei care călătoresc acum în Austria trebuie să aibă mare grijă la viteza cu care își conduc vehiculul, pentru că amenzile au crescut dramatic de la 1 septembrie. Orice persoană care depășește limita de viteză cu 30 km/h va trebui să plătească un minim de 150 EUR, în loc de 70 EUR anterior. Amenda crește în funcție de viteză, cu un plafon mai mult decât dublat, de la 2.180 la 5.000 de euro.

În plus, şi alte norme au fost modificate. Permisele de conducere se revocă pentru o perioadă mai lungă de timp pentru cei care nu respectă limitele de viteză (de exemplu, cei care depășesc limita de viteză cu mai mult de 40 km/h într-o zonă populată sau cu mai mult de 50 km/h în afara unei zone populate, „beneficiază“ de o perioada minimă de reţinere a permisului de conducere dublată de la două săptămâni la patru săptămâni).

Parlamentarii au declarat război și curselor ilegale de mașini. Orice persoană care participă la o astfel de cursă ar trebui să se aștepte ca permisul de conducere să fie reţinut timp de cel puțin șase luni.

Un element nou în regulament este că, în situații deosebit de periculoase (viteză extremă, contravenţii și curse rutiere ilegale), chiar și mașina poate fi confiscată, indiferent de cine deține vehiculul. Străinii sunt, de asemenea, vizaţi de toate aceste măsuri!

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut