Anadolu Isuzu a livrat un total de 48 de midibuze și autobuze către patru operatori de transport care operează în Israel. Vehiculele au fost livrate clienților pentru prima dată printr-o ceremonie online.

La finele lui 2021, un an cu exporturi record, Anadolu Isuzu a livrat 48 de autobuze și midibuze către Israel, una dintre țările lider în transportul public din Orientul Mijlociu. Cele 48 de vehicule (38 Citiport, 3 Novociti Life și 7 NovoUltra Nees) au fost livrate operatorilor de transport Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021 și Kavim care operează în Israel. Distribuitorul Universal Trucks Israel LTD (UTI), managerii celor patru operatori de transport și directorii seniori ai Anadolu Isuzu au participat la ceremonia de livrare online. „Modelele Citiport, Novociti Life și NovoUltra pe care le producem în țara noastră cu competențe interne de proiectare și producție, în funcţie de cerințele și nevoile actuale ale sectorului modern de transport, continuă să atragă atenția în întreaga lume. Vânzările noastre către Israel, o piață cu standarde tehnologice înalte, reprezintă și o referință internațională importantă pentru noi. În 2022, vom continua să ne consolidăm poziția pe piețele externe, să ne deschidem noi piețe și să ne creștem cifrele de export.”

Modelele Citiport, Novociti Life și NovoUltra, livrate la timp de către Anadolu Isuzu, sunt concepute pentru a satisface nevoile de confort ale pasagerilor, cuprinzând şi funcții suplimentare pentru persoanele cu dizabilități.

Citiport este preferat ca soluție modernă de transport public, cu motorul său puternic și ecologic, podeaua joasă, spaţiul interior generos, sistemul de înclinare a șasiului și rampei pentru scaun cu rotile. Citiport oferă avantaje precum consum redus de combustibil, capacitate mare pentru pasageri și perioade lungi de întreținere.

Seria Isuzu Novociti Life îndeplinește, de asemenea, normele riguroase ale orașelor moderne, oferind în același timp o tehnologie superioară a motorului, eficiență energetică ridicată și consum redus de combustibil. Seria Novociti Life, care vizează orașele cu străzi înguste cu conceptul de autobuze de dimensiuni mici, susține, de asemenea, participarea persoanelor cu dizabilități și a persoanelor în vârstă la viața socială cu structura sa cu podea joasă. Seria NovoUltra de la Anadolu Isuzu, care este modelul lider al clasei sale cu opțiuni de 27 și 29 de locuri, aduce o dimensiune diferită transportului de pasageri. Vehiculele din seria Citiport, Novociti Life și NovoUltra, care reduc semnificativ investițiile și costurile de operare ale operatorilor, au motoare durabile și de înaltă performanță.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare