Producătorul turc Anadolu Isuzu a exportat 686 de autobuze și midibuze în perioada ianuarie-octombrie 2021.

Anadolu Isuzu continuă să-și amplifice succesul pe piețele străine, cu noi recorduri, cu cifre de vânzări și livrări în creștere. Producătorul şi-a continuat producția pe segmentul vehiculelor utilitare fără a încetini în condițiile pandemiei și a continuat să se extindă pe noi piețe, întărindu-și în același timp poziția pe piețele existente; astfel, a doborât recordul pentru cea mai mare cifră de afaceri lunară la export în 30 de ani, în septembrie 2021. Creșterea vânzărilor la export a continuat și în octombrie. În ciuda tendinței generale de scădere a exporturilor de autobuze și midibuze, Anadolu Isuzu a reușit să-și crească cota de piață și să obțină un impuls remarcabil de creștere în condiții dificile de pandemie.

Anadolul Isuzu a devenit al treilea brand care exportă cele mai multe vehicule pe acest segment, cu 686 de autobuze și midibuze exportate în perioada ianuarie-octombrie 2021 (cele 285 de vehicule din categoria autobuze au doborât propriul record, iar cele 401 midibuze i-au consolidat poziţia de lider pe export).

Directorul general al Anadolu Isuzu, Tuğrul Arıkan, a declarat: „Anadolu Isuzu continuă să crească atât pe piețele interne, cât și pe cele internaționale. Ne propunem să finalizăm anul acesta cu livrări care ne depășesc așteptările. În perioada ianuarie-octombrie, ponderea noastră în totalul autobuzelor și midibuzelor exportate din Turcia a crescut la un record de 15,5%. Suntem foarte fericiți că am atins o cotă de piață record. Expertiza noastră și calitatea producției joacă un rol important în acest succes obținut într-un moment în care efectele pandemiei sunt în curs de desfășurare.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut