Andamur a inaugurat la doar câțiva kilometri de frontiera franceză cea mai mare zonă de servicii pentru camioane din Europa, Andamur La Junquera Llers (Girona), care permite realimentarea completă a unui camion în opt minute.

Andamur La Junquera Llers se alătură stației emblematice a companiei inaugurate în urmă cu 25 de ani tot în La Junquera. Apropierea celor două benzinării, într-o zonă de trecere a mii de camioane pe zi, la 20 de kilometri de granița cu Franța și la 200 de metri de ieșirea 3 din AP7, i-a permis companiei să diferențieze serviciile oferite în fiecare dintre ele.

Astfel, în timp ce emblematica stație Andamur la Junquera dispune de o gamă largă de servicii pentru șoferi (parcare securizată, magazin, supermarket, restaurant, sală de sport, dușuri, spălătorie), noua stație La Junquera Llers este axată pe alimentarea rapidă cu combustibil, astfel încât camioanele să își poată continua cursa în câteva minute.

Are deja 16 linii care funcționează din cele 32 ce urmează să intre în folosință pe tot parcursul anului. Au fost instalate sisteme de șase furtunuri simultane care permit alimentarea mai multor produse în același timp, astfel încât timpii de așteptare sunt minimizați la maximum: opt minute pentru alimentarea unui camion complet („FastService”). Această nouă zonă de servicii va fi operațională 24/7.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare