Retailerul pet Animax deschide două magazine, în București și Arad, după o investiție totală de 210.000 euro, și ajunge astfel la 129 de magazine în întreaga țară. Până la finele anului, retailerul vizează încă cel puțin 8 extinderi în țară.

Magazinul din București, deschis în Marmura Residence, este al 27-lea din oraș, are o suprafață de 219 m2 și este creat după un concept nou, cu un design modern și atractiv și o amenajare ergonomică și armonioasă. Investiția în această unitate s-a ridicat la 140.000 de euro.

Magazinul din municipiul Arad a fost deschis pe 16 iunie, fiind al treilea din oraș, după o investiție de 70.000 euro. „Căutăm constant oportunități de extindere, prin care să acoperim zone strategice din București și din țară, Animax având misiunea de a fi cât mai aproape de iubitorii de animale. De asemenea, prin deschiderea noului magazin din București, aducem și un nou concept de retail. Magazinul are un design deosebit și un spațiu primitor și aerisit, oferind o experiență plăcută de cumpărături alături de prietenul patruped, animalele de companie fiind primite cu bucurie în magazin. În zona vânzărilor, observăm o creștere de 15% a cererii pentru hrană umedă și accesorii în prima jumătate din an față de aceeași perioadă a anului trecut”, declară Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International România.

Având în vedere cererea crescută pentru produse pentru animale, Animax are în plan noi extinderi în țară în 2023 prin care vizează consolidarea poziției pe piață la nivel național.

Tot ca parte a dezvoltării, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub.

Prezent în majoritatea orașelor mari din țară, Animax are cele mai multe magazine în București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara și un total de peste 500 de angajați, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse și accesorii pentru animale de companie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut