Retailerul pet Animax îşi continuă extinderea și consolidarea poziției pe piață, în urma unor investiții de peste 150.000 de euro în București și Timișoara. Astfel, compania ajunge la 132 de unități la nivel național.

Pe 1 decembrie, Animax deschide magazinul cu numărul 30 din București, în centrul comercial Supernova Alexandriei. Cu o suprafață de 156 mp, noua unitate este creată după un concept nou, cu un design modern și atractiv și o amenajare ergonomică ce facilitează găsirea în mod intuitiv și rapidă a produselor dorite.

Totodată, Animax extinde prin dublarea suprafeței magazinul din Auchan Timișoara Nord. “Ajungem mereu acolo unde sunt și clienții noștri, iubitorii de animale, deschiderea din București si extinderea din Timișoara sunt încă o dovadă că Animax are o puternică rețea și prezență în întreaga țară. Și de această dată aducem concepte noi și o gamă diversificată de produse, direcția noastră fiind una singură: să fim acolo unde sunt iubitorii de animale. Cu produse și servicii complete pentru prietenii noștri necuvântători, vizăm să acoperim zone strategice din București și din țară. Este știut faptul că românii sunt printre cei mai mari iubitori de animale din Europa, iar Animax le propune un nou concept de magazin dedicat, care îmbină experiența de cumpărături cu pasiunea pentru animale de companie”, declară Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International Romania.

Prin această ultimă deschidere în 2023, Animax vizează consolidarea poziției pe piață la nivel național.

De asemenea, ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut