În 2022, care bate la uşă, producătorul de vehicule comerciale Renault Trucks trebuie să angajeze la fabrica din Blainville-sur-Orne (Calvados) o sută de muncitori.

Ritmul susţinut de producţie, dar şi perspectivele favorabile de dezvoltare, susţinute în special de sectorul vehiculelor electrice, au determinat Renault Trucks să investească în locuri de muncă suplimentare și durabile pentru producția din uzina Blainville-sur-Orne. În această facilitate se produc încă din 2020, în masă, camioane electrice de putere medie, iar de anul trecut, când cererea pentru vehicule electrice a crescut, aceasta și-a adaptat liniile de producție și a crescut capacitatea de fabricare.

Acum, pentru producția de camioane electrice și diesel din gama medie, fabrica Renault Trucks își extinde forța de muncă prin angajarea a 100 de operatori cu contracte pe perioadă nedeterminată. Acești 100 de noi angajați se vor alătura în 2022 celor 1.546 care deja lucrează în unitatea de producție din Normandia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut