Producătorul indian Apollo Tyres lansează prima sa anvelopă de autocar, EnduComfort CA, un model proiectat și dezvoltat în Europa, fabricat în Ungaria.

Pentru dezvoltarea noului model, Apollo Tyres s-a bazat pe cunoștințele și experiența dobândite în urma activităților sale pe piața internațională de transport rutier de mărfuri. Compania își desfășoară în prezent activitatea în toate țările europene și cooperează cu peste 500 de parteneri de distribuție, infrastructură care va fi utilizată şi atunci când noua anvelopă de autocar va fi pusă pe piață.

Noua anvelopă EnduComfort CA, proiectată pentru utilizare pe distanțe medii și lungi, este fabricată cu un compus avansat al benzii de rulare și dispune de o carcasă ranforsată pentru o rezistență sporită la frecare, generare redusă de căldură și uzură uniformă a suprafeței. Rezultatul este o durabilitate ridicată, de 1,9 ori mai mare decât cerințele minime ale UE și o durată lungă de viață, comparabilă cu cea a principalilor producători din acest segment. Noul model a fost, de asemenea, certificat pentru aderență în toate condițiile meteorologice, fiind marcat cu simbolul Alpin. Designul benzii de rulare EnduComfort CA dispune de caneluri în zig-zag care oferă o aderență de neegalat pe suprafețe umede și zăpadă. Noua anvelopă fabricată în Europa este disponibilă în mărime 295/80 R22.5.

„Piața anvelopelor pentru autobuze este extrem de competitivă. Credem că produsul nostru de debut oferă durabilitatea, eficiența și confortul pe care cei mai pretențioși proprietari de autocare și operatori de flote din întreaga Europă le așteaptă astăzi“, afirmă John Nikhil Joy, director pe piața europeană al Apollo Tyres.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare