Compania italiană de transport Arcese a investit în 300 Krone Mega Liners, potrivite și pentru transportul feroviar.

Pregătiți pentru extinderea infrastructurii feroviare

Aceasta este o mișcare strategică a italienilor, deoarece se așteaptă să poată pune mult mai multe remorci pe tren în următorii ani. Arcese avea deja peste 2.500 de remorci intermodale P400, dar se pare că se pregătește pentru deschiderea tunelului feroviar Ceneri și extinderea infrastructurii feroviare cu trenuri de până la 750 m lungime și cu profil P400.

Achiziția recentă consolidează parteneriatul cu Krone început în urmă cu peste 30 de ani. „Vom continua inovația și ne vom concentra asupra durabilității la scară europeană. Politica noastră de investiții și dezvoltare, care vizează transportul internațional combinat, reprezintă viitorul în Europa. Datorită angajamentului continuu pentru dezvoltarea rețelei și a acestor noi vehicule Krone, vom putea anticipa cererea pieței pentru un serviciu flexibil și durabil”, subliniază Guido Pietro Bertolone, CEO Arcese. 

Aceste obiective sunt împărtășite de Bernard Krone, Președintele Consiliului de Supraveghere al Bernard Krone Holding. „În numele familiei Krone și al întregii echipe Krone, mulțumesc lui Arcese pentru încrederea mare și parteneriatul complet onest pe care l-am dezvoltat împreună de-a lungul anilor. Ceea ce a început ca o relație de afaceri a devenit un dialog strâns și prietenos. Apreciem expertiza extraordinară a echipei Arcese deoarece, la fel ca noi, ei pun întotdeauna clientul pe primul loc. Așteptăm cu nerăbdare să realizăm mai multe proiecte împreună în viitor.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare