Dezvoltatorul, proprietarul și administratorul de proprietăți industriale și logistice, CTP, dă startul unei colaborări strategice cu operatorul logistic Arcese Group, care a închiriat 10.500 mp la CTPark Bucharest West, cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est (ECE). Aceasta este prima colaborare a Arcese în România cu CTP, consolidând eforturile de expansiune ale companiei, după un parteneriat de succes cu CTP în Ungaria.

Decizia Arcese de a-și stabili depozitul în CTPark Bucharest West face parte din strategia sa de a răspunde cererii în creștere din partea industriei auto europene, consolidată prin prezența în portofoliul Arcese a Daimler AG.

Nicoleta Gavrilă, Senior Business Developer, CTP, a declarat: “Ne bucurăm că Arcese a ales CTPark Bucharest West pentru noua sa locație din România. Arcese va beneficia de poziția strategică a CTPark Bucharest West, care oferă acces atât la zona Balcanilor, cât și la regiuni precum Turcia și Orientul Mijlociu. CTPark Bucharest West se diferențiază prin calitatea vieții pe care o asigură, datorită primului centru multifuncțional Clubhaus din România. Arcese este încă un exemplu de client care a ales să se extindă în cadrul portofoliului nostru, unde aproximativ 70% din toate contractele noi de închiriere pe care le semnăm sunt cu clienți existenți. Acest lucru se datorează relațiilor de durată pe care le stabilim și care ne permit să înțelegem foarte bine businessurile rezidenților, putând astfel să le oferim spații adaptate nevoilor lor, pe măsură ce aceștia continuă să se dezvolte.”

Marius Buturoaga, Country Manager România, Arcese Group, a declarat: “După ce am lucrat cu CTP mai mulți ani în Ungaria, relația strânsă și cunoștințele lor despre activitatea noastră ne-au dat încrederea de a ne extinde operațiunile alături de CTP România, pentru a putea răspunde cererii puternice din partea noilor noștri clienți. CTPark Bucharest West ne-a oferit un pachet convingător de suprafață, sustenabilitate, locație și facilități pentru personalul nostru, ceea ce a făcut ca decizia de a alege CTP pentru noua locație să fie extrem de ușoară.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut