Operatorul logistic Arcese a semnat cu Cilsa, care administrează ZAL Port, un nou contract de închiriere pentru 10.264 mp de depozit și 957 mp de spațiu de birouri la ZAL Port din Barcelona, consolidând astfel parteneriatul.

Acest nou contract răspunde dezvoltării activității Arcese în Spania, în special în Barcelona, ca integrator logistic global, crescând oferta end-to-end de soluții de logistică și transport în sectoarele auto, modă, consum, retail și nu numai.

Depozitul are zone de stocare de 11 m înălțime, 25 de docuri de încărcare și iluminare LED. Există, de asemenea, 55 de locuri de parcare pentru autovehicule uşoare, sprinklere si un sistem de eliminare a fumului care garantează un nivel 5 de risc mediu.

Filiala Arcese din Barcelona, care va închide 2023 cu o cifră de afaceri de aproape 30 de milioane de euro și 120 de angajați, are acum un total de 23.000 mp la ZAL Port.

Directorul Cilsa, Jordi Guerrero, vede în noul contract o mișcare strategică pentru consolidarea ZAL Port ca hub logistic, răspunzând nevoilor crescânde ale clienților și confirmându-și statutul pe piața logistică din Barcelona.

FOTO: Arcese.com/news

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut