Serviciile de transport rutier de marfă ale Arcese din Spania se extind cu noi conexiuni săptămânale consolidate care leagă Peninsula Iberică de Lituania și mai departe de statele baltice și țările CSI.

Serviciul de import/export din Spania și Portugalia către Lituania se adresează companiilor care operează în principal în sectoarele de retail, auto și industrial. Până în prezent există trei plecări săptămânale garantate, atât cu încărcătură completă, cât și cu grupaj, cu posibilitatea de consolidare la sucursalele Barcelona, Madrid și Irun.

Lucrând cu partenerul Gevara în Lituania, noua linie asigură timpi de tranzit rapizi și competitivi pe întreg teritoriul și un serviciu de încredere. „Colaborarea cu un partener local ne permite să conectăm și mai rapid Spania cu țările baltice și CSI și să garantăm o distribuție pe scară largă. Datorită acordului cu Gevara Transport & Logistic, putem răspunde mai bine solicitărilor clienților noștri. Iar scopul nostru principal este să fim din ce în ce mai aproape de nevoile de transport și logistică ale afacerii lor” , a declarat Jose Luis Iranzo, Country Manager Arcese Spania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare