Grupul Arcese își întărește prezența în România prin deschiderea în unei platforme logistice de 4.000 de metri pătrați la Cluj, dezvoltată de WDP. Noua structură operațională răspunde obiectivului de a satisface cererea tot mai mare de servicii logistice integrate din țară și de a se asigura că serviciul, pentru clienți și parteneri, este în pas cu extinderea afacerilor Grupului în România. Construită pentru un consum redus de energie, clădirea este certificată EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies), atestând astfel emisiile scăzute de carbon chiar și în timpul construcției. Structura de clasă A are șase porţi de încărcare/descărcare și un drive-in box.

Structura se va alătura depozitului deja dezvoltat în Parcul Logistic Nervia din zona Apahida, și va fi dedicată în special managementului produselor alimentare, datorită certificării UNI EN ISO 22000: 2018. HACCP.

„Strategia noastră urmărește extinderea în continuare a gamei de servicii oferite pe întreg teritoriul, precum și garantarea în faţa clienților a rapidităţii, calităţii şi fiabilităţii, cerințe care au fost întotdeauna esențiale pentru Arcese”, declară Marius Buturoagă, Country Manager Arcese România. „Obiectivul viitor este de a intra în noi sectoare, cum ar fi auto, bunuri de larg consum și livrare la domiciliu. În ultimii zece ani am investit semnificativ în țară, creând noi locuri de muncă și un mediu de lucru sigur, modern și pozitiv, dar mai presus de toate am creat o echipă strânsă de profesioniști în logistică.”

Arcese operează în România din 2011, când a fost deschisă filiala din Cluj-Napoca, urmată în 2017 de filiala din București. În țară, Grupul oferă servicii de transport terestru (rutier și intermodal) cu încărcare completă, grupaj și logistică.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare