Ares Logistics continuă să-și extindă activitățile în România. Compania de logistică din Turcia, care a evaluat și o serie de opțiuni de achiziție de companii în România, a investit în creşterea flotei de vehicule din ţară cu 20%.

Potrivit Lojiport, Ares Logistics își consolidează în continuare structura și activitățile în România. Unul dintre fondatorii Ares Logistics, Engin Kirci, a subliniat că s-au făcut pași importanți către globalizare cu companiile din România, precum și cu investițiile în companii, birouri și vehicule în Spania și Franța. Acesta consideră România ca fiind un loc strategic în transportul Turcia-Europa, putând organiza de aici operațiuni logistice în Europa și pe linia Europa-CSI.

Poziția României în rețeaua europeană de transport a fost consolidată continuu după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. „Structura de aici ne ajută să ne organizăm transporturile instantaneu și să creștem puternic. Am crescut numărul de vehicule în România cu 20% pentru a răspunde cât mai bine cererii. În cadrul mișcărilor noastre strategice de creștere, putem evalua și oportunitățile de a achiziționa companii din țară”, a precizat Engin Kirci, subliniind că o parte semnificativă a transportului se desfăşoară pe linia Turcia-Europa, dar şi între țările europene.

Acesta a menţionat că volumul comerțului exterior dintre Turcia și România a fost de peste 5 miliarde de dolari în perioada ianuarie-iunie în ultimii doi ani, iar cererile de transport pe această linie au crescut în mod similar. „Războiul Ucraina-Rusia a făcut din România o alternativă importantă pentru investițiile regionale. Noi facem tot posibilul pentru a ne crește cota de piață în transporturile românești și europene și pentru a contribui mai mult la exporturile de servicii ale Turciei. Investițiile noastre, care ne vor consolida flota și infrastructura logistică nu numai în România, ci și în toată Europa, vor continua şi de acum înainte.”

FOTO: Ares Logistics / FB

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut