Arval Service Lease România își completează echipa de management cu Răzvan Roșculeț. Acesta a preluat rolul de director comercial al companiei începând cu 1 februarie 2024.

Absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnice București și specializat în Marketing printr-un program de Master la Universitatea Româno-Americană, Răzvan Roșculeț și-a construit cariera în echipele celor mai importanți jucători de pe piața de telecomunicații din România. ”Faptul că am intrat în echipa Arval România reprezintă o încununare a carierei mele de până acum și sunt gata să îmi folosesc toată experiența acumulată pentru a-mi aduce aportul la realizarea obiectivelor pe care le avem. Acest nou rol reprezintă o provocare pentru mine, însă este una pe care abia aștept să o abordez pentru că am mare încredere în potențialul acestei echipe și sunt sigur că împreună vom fi și mai performanți. Îmi place viziunea Arval pentru business și nu pot decât să mă bucur că fac parte din această familie”, a precizat Răzvan Roșculeț, Director Comercial Arval Service Lease România.

În ultimii 20 de ani, Răzvan Roșculeț a ocupat funcții manageriale și de vânzări în companii de top, acumulând experiență în domenii precum business development & transformation, strategic account management, project management, team management, digitalizare, analiză de piață sau coaching. ”Ne-am dorit întotdeauna să avem alături oameni cu experiență și cu skill-uri care ne pot ajuta să le oferim partenerilor cele mai bune soluții, adaptate nevoilor lor, și sunt sigură că Răzvan nu va face decât să completeze o echipă deja performantă, ce a obținut rezultate remarcabile. Recent, am aniversat alături de partenerii noștri un milestone semnificativ, ca număr de mașini în flotă și pot spune că suntem abia la început”, a transmis Roxana Lupescu, General Manager Arval Service Lease România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut