O limită de viteză economisește aproape două milioane de tone de emisii de CO2, face autostrăzile mai sigure și poate fi implementată rapid, gratuit, nebirocratic, subliniază WWF.

Asociația germană pentru protecția naturii, WWF, solicită viitorului guvern federal o limită de viteză de 120 de kilometri pe oră pe autostrăzi. “Pentru WWF este clar că o limită de viteză de 120 km/h pe autostrăzi trebuie să fie în următorul acord de coaliție”, a declarat directorul pentru conservarea naturii, Christoph Heinrich, ziarelor grupului media Funke joi, 14 octombrie.

O limită de viteză economisește aproape două milioane de tone de emisii de CO2, face autostrăzile mai sigure și poate fi implementată rapid, gratuit, nebirocratic. „Următorul guvern federal trebuie să arate că dorește să abordeze hotărât criza climatică și că nu ignoră măsurile simple, cum ar fi o limită de viteză”, a subliniat Christoph Heinrich.

SPD, Verzii și FDP explorează în prezent posibilitatea unei coaliții. SPD și Verzii sunt în favoarea unei limite de viteză de 130 de kilometri pe oră pe autostrăzi, însă FDP respinge acest lucru, arată Verkehrsrundschau.de.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut