Compania internațională de transport și logistică AsstrA-Associated Traffic AG a deschis un nou birou în Sofia, Bulgaria. Filiala din Bulgaria va juca un rol cheie în planul strategic de dezvoltare al AsstrA în regiune.

Echipa AsstrA Bulgaria oferă servicii de transport și logistică clienților în principal din industria metalurgiei, lemnului și hârtiei, agriculturii, alimentelor proaspete și petrolului și gazelor. „După ce am executat o serie de proiecte pentru clienți în Bulgaria cu sprijinul rețelei noastre internaționale de birouri, am decis să deschidem o filială în Sofia dedicată acestei piețe”, subliniază Julia Gorbaczuk, șeful diviziei AsstrA pentru Europa de Sud-Est. Iar Kiril Zahariev, Director AsstrA Bulgaria, a comentat: „Majoritatea importurilor din Bulgaria sunt legate de producția agroalimentară – de exemplu vin, conserve, fructe și legume de sezon – precum și fabricarea de oțel, cupru și mașini industriale. Pe măsură ce economia țării continuă să se dezvolte, companiile bulgare au nevoie din ce în ce mai mult de sprijin logistic. Am deschis biroul nostru din Sofia pentru a le servi mai bine. Oferim atât transport FTL, cât și transport de grupaj către și dinspre Bulgaria.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare