Războiul din Ucraina a accelerat programul de extindere al amprentei companiei elvețiene intermodale AsstrA – Associated Traffic, inclusiv prin deschiderea unei filiale în Georgia. Compania anunță că membrii echipei ucrainene din Kiev s-au mutat în capitala Georgiei, Tbilisi, pentru a deservi transportul aerian, maritim și feroviar, precum și livrarea de produse alcoolice și încărcături grele, supradimensionate, în vrac şi lichide.

În Georgia, AsstrA oferă servicii de transport și logistică, în principal în sectorul metalurgic, de producție și de rafinare a petrolului, dar şi în domeniul auto, al îngrășămintelor, materialelor de construcții, agriculturii, băuturilor alcoolice, de hi-tech și asistență medicală.

Nataliya Demchenko, Country Manager al Ucrainei și Georgiei, a declarat: „Georgia are o poziție cheie pe harta logistică globală, cu mărfuri traversând țara între Europa și Asia Centrală, China și Golful Persic. Iar unul dintre principiile companiei noastre este să rămânem aproape de clienții noștri. Prin noul birou de la Tbilisi, echipa AsstrA va putea înțelege mai bine piața locală și nevoile clienților și partenerilor.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare