Dezvoltatorul internațional de proiecte urbane sustenabile, Atenor, l-a numit pe Viorel Lăcătuș în funcția de Country Manager pentru România. Acesta are competențe în domeniul de real estate și o experiență vastă în industrie de peste 19 ani.

Cariera sa a început la CBRE în 2004 în departamentul Office lease, iar în 2007 Viorel Lăcătuş a fost numit Head of Investment, CBRE. Între 2008 și 2014, a făcut parte din BNP Paribas Real Estate, în calitate de Head of Investment, iar în 2014 a revenit în CBRE în funcția de Director Property Investment, fiind implicat într-o serie de tranzacții investiționale, proiecte de tip joint venture, închirieri pe segmentul de birouri și vânzări de terenuri.

Acum, Viorel Lăcătuș a ales să facă încă un pas înainte în drumul său profesional într-o nouă poziție. „Îmi propun să fac din Atenor unul dintre cei mai reputați dezvoltatori de birouri și locuințe din România, ceea ce se va traduce în chiriași și proprietari de apartamente mulțumiți. Anii petrecuți alături de CBRE au adăugat o experiență pe care intenționez să o folosesc din plin în noul meu rol”, a declarat noul Country Manager, Atenor România.

Pasionat de natură și promotor al sustenabilității, Viorel Lăcătuş este voluntar și membru al CA al „Plantăm Fapte Bune în România”, asociație care se ocupă cu împădurirea la nivel național, de mai bine de 12 ani, ceea ce îl ajută şi în afaceri, având în vedere că interesul pentru reducerea consumului și pentru acțiuni sustenabile este în creștere și ESG a devenit o strategie importantă pentru companii.

Atenor este o companie de dezvoltare imobiliară cu expertiză europeană, angajată activ în crearea de spații de locuit și de lucru bogate în confort, dar cu o amprentă de carbon redusă. Este listată la Bursa de Valori din Bruxelles, și din 2007 a pus bazele prezenței sale în Europa Centrală, unde s-a concentrat pe România și Ungaria. Compania este activă de peste 28 de ani în sectorul global de dezvoltare imobiliară. În România, Atenor are în derulare investiții în valoare de circa 170 de milioane de euro în două proiecte aflate acum în construcție – clădirea de birouri @Expo în zona Expoziției și proiectul rezidențial Up Site din zona Floreasca, fiind de asemenea în discuții avansate pentru dezvoltarea a încă două noi proiecte rezidențiale.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut