Pe autostrada germană A5, lângă Giessen, un Volkswagen Golf, nemarcat, cu iluminare albastră pe acoperiș, s-a apropiat de un camion cu remorcă. Pasagerul a deschis geamul și i-a ordonat șoferului de camion să urmeze mașina până la o mică parcare Mücke Süd (în apropierea orașului Heg-Berg), lipsită de monitorizare, iluminat sau orice punct de servicii, după cum relatează Polizeipräsidium Mittelhessen.

Sub pretextul observării unui iluminat nefuncțional a remorcii, un bărbat care s-a prezentat ca ofițer de poliție în civil, a ieșit din autoturism şi i-a cerut șoferului să meargă cu el până la capătul ansamblului. Cei doi bărbați s-au mutat în spatele camionului, iar o clipă mai târziu s-a auzit strigătul „Acțiune!”, în limba germană. La acest semnal, presupusul polițist a fugit înapoi la Golf și mașina a plecat rapid din parcare.

În momentul în care şoferul de camion, în vârstă de 50 de ani, s-a întors în cabină, a observat că lipsesc computerul, numerarul și cardurile de plată, relatează 40ton.net, ceea ce a indicat că cei doi fuseseră escroci. În fapt, când unul dintre ei s-a dus cu șoferul în spatele remorcii, celălalt a căutat obiecte de valoare în cabină. După reclamarea cazului, poliția reală a emis un comunicat, cerând ajutorul eventualilor martori. Potrivit şoferului jefuit, ambii bărbați au vorbit fără accent străin.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare