Ca în fiecare an, Diploma de Onoare IRU va fi acordatã celor mai buni șoferi din transporturile rutiere naționale și internaționale, anunţă UNTRR. Termenul limitã pentru transmiterea candidaturilor este 31 august 2021.

Diploma de Onoare IRU este acordatã conducãtorilor auto profesioniști angajați în transportul național sau internațional de pasageri sau mãrfuri pe cale rutierã care au fãcut onoare profesiei lor prin modul lor de conducere în condiții de siguranțã, loialitatea arãtatã fațã de compania angajatoare și calitãții lor morale. Aceastã distincție – care este foarte apreciatã nu numai de conducãtorii auto, ci și de companiile de transport, mass-media și de autoritãți – recompenseazã cei mai merituoși șoferi ale cãror performanțe servesc ca exemplu pentru tinerii conducãtori auto îmbunãtãțind în același timp siguranța rutierã și imaginea profesiei.

Diploma de Onoare IRU se acordã o datã pe an, cu ocazia unei reuniuni a Adunãrii Generale IRU, conducãtorilor auto nominalizați de cãtre asociațiile membre IRU. Aceasta este acordatã o singurã datã numai șoferilor nominalizați, și anume prima datã când sunt îndeplinite criteriile mai sus menționate și transmise la IRU.

Candidaturile depuse prin intermediul asociațiilor membre IRU vor fi prezentate la IRU Secretariatul General în Geneva prin intermediul chestionarului pânã la 31 august în fiecare an.

Președinția executivã IRU decide cu privire la atribuirea acestei distincții. În alegerea candidaților, președinția executivã IRU va lua în considerare toate elementele de apreciere. Nu se poate face recurs împotriva deciziei sale.

Diplomele de Onoare IRU sunt remise asociațiilor membre de cãtre Secretariatul General IRU în timpul Adunãrii Generale anuale IRU. Este sarcina asociațiilor membre IRU sã prezinte nominalizãrile pentru Diplomele de Onoare IRU.

Toate diplomele și medaliile vor fi trimise de cãtre IRU la UNTRR pentru distribuție.

Regulament (rezumat):

  • Compania de transport trebuie sã fie abonatã la UNTRR. 
  • Șoferul (care poate fi și șofer-patron) trebuie sã îndeplineascã urmãtoarele condiții:

– A fost activ cu regularitate și în mod continuu în profesia sa de cel puțin 20 ani spre deplina satisfacție a angajatorului sãu;
– A fost în serviciu în aceeași companie în ultimii cinci ani cel puțin;
– A condus minimum 1 milion kilometri în calitate de șofer profesionist în transportul rutier național sau internațional;
– Nu a cauzat, din vina sa, un accident serios în traficul rutier (cu v
ãtãmare corporalã) în timpul ultimilor 20 ani;
– Nu a comis o înc
ãlcare gravã a traficului, reglementãrilor vamale sau administrative în ultimii cinci ani.

 Diploma de onoare IRU este acordatã numai o singurã datã șoferilor nominalizați.
Președinția Executiv
ã IRU hotãrãște atribuirea distincției. Nu se poate face recurs împotriva deciziei ei.

Termenul limitã pentru transmiterea candidaturilor este 31 august 2021. Dupã aceastã datã, nominalizãrile trebuie sã fie amânate pânã anul viitor. 
Firmele care doresc sã nominalizeze șoferii profesioniști sunt rugate sã transmitã un e-mail la adresa delia.costescu@untrr.ro

Atenție, numai membrii/abonații activi UNTRR vor fi acceptați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut