Auchan România continuă dezvoltarea pe segmentul de proximitate, astfel că a inaugurat cel de-al șaptelea supermarket din rețea. Amplasat în cartierul bucureştean Tineretului, noul magazin face parte din conceptul de supermarket de mare suprafață dezvoltat de Auchan în ultimii ani.

Cu o suprafață de vânzare de 1.600 m2, Auchan U Center pune la dispoziția clienților peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare, un accent deosebit fiind acordat raionului de băcănie și zonei de alimentație sănătoasă. „Formatul de supermarket de mari dimensiuni este special gândit și adaptat la comunitatea locală din care face parte. Auchan U Center este un supermarket complex din punct de vedere al sortimentației și care continuă misiunea noastră de a oferi consumatorilor produse sănătoase, preparate tradiționale, produse românești și o gamă amplă de articole esențiale pentru casă sau birou. În egală măsură, politica noastră de sustenabilitate este puternic integrată și în noul magazin, clienții având posibilitatea de a se implica activ în multiple acțiuni de reciclare și protejare a mediului”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director de Marketing la Auchan România.

Astfel, noul supermarket este dotat cu vitrine frigorifice cu un consum redus de energie, are iluminat Led și etichete electronice. De asemenea, clienții au posibilitatea de a colecta uleiul alimentar uzat, precum și să recicleze ambalajele de băuturi de tip PET, din aluminiu sau sticlă. Tot aici, este prezentă și zona Zero Risipă de unde consumatorii pot alege alimente cu termen de valabilitate scurt.

În incinta supermarketului, clienții pot accesa și numeroase servicii, precum cel de Închiriere Unelte, prin care clienții ce dețin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pot închiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte și echipamente pentru casă și grădină. De asemenea, pentru a beneficia de cumpărături și mai rapide, clienții pot folosi serviciul Scan&Go, disponibil prin aplicația Auchan, prin care își pot folosi propriile smartphone-uri pentru a-și scana singuri orice produs din magazin pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături, reducând astfel considerabil timpul petrecut la casa de marcat. Nu în ultimul rând, clienții din proximitatea supermarketului își pot face cumpărăturile din Auchan U Center Tineretului și online, plasând comanda pe auchan.ro cu posibilitatea de a o ridica din magazin prin Click&Collect.

Auchan U Center Tineretului în cifre:

  • 600 m2 suprafață de vânzare
  • Peste 11.000 de produse
  • Peste 50 de angajați
  • 50 de locuri de parcare
  • 9 case (rapide și self checkout)

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut