Directorul general al companiei franceze, Yves Claude, a declarat că retailerul continuă să opereze în Rusia pentru că „acționează în interesul poporului rus”. Într-un interviu acordat publicaţiei Le Journal du Dimanche, preluat de rbg24.ru, CEO-ul a comentat apelul președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky adresat companiilor franceze pentru a părăsi Rusia.

„Este inutil să întoarcem oamenii unii împotriva altora. Cel mai important lucru pentru noi este să ne păstrăm angajații și să ne asigurăm că misiunea noastră principală este îndeplinită: să continuăm să hrănim populațiile acestor două țări. Nu am avut niciodată alte obiective. Sunt gata să accept opinia publică în cazul în care nu este de acord cu noi. Este ușor să ne critici, dar existăm, suntem deschiși și acționăm pentru societatea civilă.”

El a menționat că magazinele companiei prepară zilnic pâine proaspătă pentru ucraineni și ruși, ceea ce este „vital în acest moment”.

„Avem aproximativ 30.000 de angajați în Rusia, unde marca există de 20 de ani. Acționăm ca discounteri și credem că ne vom îndeplini menirea în vremuri cu inflație ridicată, protejând puterea de cumpărare a rezidenților. Părăsirea Rusiei ar fi de neimaginat din punct de vedere uman.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare