În cei doi ani care urmează, Audi Ungaria va cheltui o sumă de două cifre în milioane de euro pentru unitatea de dezvoltare tehnică din Győr. Proiectul de investiții se concentrează pe punerea în funcțiune a unui banc de testare pentru dezvoltarea și îmbunătățirea motoarelor electrice și a acționărilor electrice, precum și pe dezvoltarea infrastructurii existente de testare.

Ca parte a proiectului de investiții în valoare de miliarde de HUF, în spiritul electromobilității, Audi Hungaria își va extinde și revizui echipamentul de testare a motorului electric și va avansa și în domeniul digitalizării. „La 20 de ani de la înfiinţare, unitatea noastră de dezvoltare tehnică este al treilea cel mai mare hub de dezvoltare al Audi AG și, de asemenea, centrul de competență pentru simulare și teste de analiză acustică și de rezistență. Datorită investiției, vom putea să ne consolidăm competențele de testare electronică și, astfel, să pregătim dezvoltarea tehnică pentru era electromobilității. Personalul cu o înaltă pregătire a departamentului pentru Dezvoltarea Transmisiei Vehiculelor este capabil să testeze toate acționările produse în cadrul Grupului Volkswagen la Audi Hungaria”, a declarat Alfons Dintner, Președintele Consiliului de Administrație al Audi Hungaria.

În cadrul investiției, va fi pus în funcțiune un nou banc de testare electric pentru dezvoltarea și îmbunătățirea motoarelor electrice și a acționărilor electrice. În plus, vor fi lansate și soluții digitale, cum ar fi proiectarea digitală și echipamentele de simulare a vehiculelor digitale. În spiritul e-transformării, bancurile de testare existente sunt, de asemenea, pregătite pentru testarea acționărilor electrice hibride și viitoare.

Departamentul de Dezvoltare a Vehiculelor Audi Hungaria are peste 400 de angajaţi care lucrează la diverse proiecte de dezvoltare în domeniile simulării, proiectării motorului, dezvoltării experimentale, aplicațiilor de control al motorului, optimizării acusticii motorului și testării vehiculelor. Sarcina principală a departamentului de Dezvoltare a Vehiculelor Audi Hungaria este de a sprijini dezvoltarea și producția în serie a motoarelor pe benzină și diesel și a acționărilor electrice.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare